Moto Guzzi
Alle modellen

V85 TT

Rock(s) 'N' Roads(s)

Gebouwd voor de meest geharde avonturiers roept de V85 TT de sfeer op van Parijs-Dakar en andere beroemde rally’s. Hij combineert de allure van Moto Guzzi met de lijnen van een moderne klassieker tot een perfecte motorfiets voor alle soorten ritten, op elk terrein.

V7

Carbon | Limited | Milano | Racer | Rough | Special | Stone

De V7 III Carbon viert customizing en de interpretatie van originaliteit. Op stijlvolle wijze combineert ze de authentieke V7 stijl met de prestigeuze en moderne kwaliteit van diverse carbonfiber componenten, zoals de korte en slanke spatborden en de zijdeksels, die het karakter van Moto Guzzi’s bestseller sterk benadrukken.

V9

Bobber | Sport | Roamer

Opwindend, licht en leuk om te rijden. De V9 Roamer is een typische, Italiaanse custom, die niet alleen is bedoeld voor mensen die zich willen onderscheiden in het stadsverkeer.

Audace

Carbon

De Audace Carbon is de moderne, brutale interpretatie van de rebelse geest van Moto Guzzi, een merk met een unieke persoonlijkheid, dat vaak tegen de gevestigde orde ingaat. De geschiedenis van de adelaar uit Lario ligt bezaaid met unieke keuzes: de dwarsgeplaatste V90, een drang naar innovatie, records in de motorsport, de vermaarde achtcilindermotor.

California

1400 Touring

Het vlaggenschip van Moto Guzzi is nu beschikbaar in een nog luxere en nog geraffineerdere versie. Het comfort is nog verder verbeterd, zonder in te boeten aan de prestaties of rijeigenschappen, die de California Touring tot de absolute topper in zijn segment maken.

MGX-21

Grand Cruiser

Vergeet alles wat je weet: we hebben de MGX-21 ontwikkeld zodat jij vandaag al kunt ervaren wat anderen pas morgen zullen voelen.

Eldorado

De mythe is terug

De moderne en zeer luxueuze erfgenaam van de onvergetelijke “850”, die zijn faam meer dan 40 jaar geleden in de Verenigde Staten heeft verworven, presenteert zich met een nieuwe technische inhoud en een fris design. De Eldorado volgt een sterke, unieke traditie en is het beste voorbeeld van de traditionele range, die bij Moto Guzzi beschikbaar is.
Call Now ButtonBel de Motorzaak