Moto Guzzi
V85 TT

2020 MOTO GUZZI V85 TT ADVENTURE

 

De Moto Guzzi traditie past perfect bij de V85: wat ‘tutto terreno’ betekent, oftewel all-terrain, een motorfiets die zich toelegt op reizen in zijn puurste vorm, en roept duidelijke beelden op van woestijnavonturen zoals Parijs-Dakar.

Moto Guzzi V85 TT doen denken aan de gouden eeuw van motoravonturen met de inhoud en functionaliteit van een moderne touring-enduro. De V85 TT voornamelijk functioneel als woon werk verkeer motor in het dagelijks gebruik.

 

Moto Guzzi V85 TT De Motorzaak Amsterdam
moto guzzi V85 TT gialla

V85 Premium Graphics 850

moto guzzi V85 TT grigio

V85 TT 850

moto guzzi V85 TT Travel

V85 TT Travel 850

Moto Guzzi V85 TT slides De Motorzaak Amsterdam

V85 TT: de Classic Travel Enduro

De fundamentele design in het hart van het V85 TT-project zijn eenvoud, gemak en bruikbaarheid.

Waarden die typerend zijn voor die endurofietsen uit de jaren 80. Moto Guzzi V85 TT bereikt zijn ambitieuze doel om een ​​stijl te combineren die gebaseerd is op genoemde waarden met de behoeften van een moderne touring enduro.

Daarom verdient het de titel van klassieke enduro, gewijd aan toeren. Het ontwerp combineert technologie en functionaliteit, met typische Moto Guzzi-eigenschappen om duurzaamheid te garanderen.

Het verlangen naar eenvoudige vormen is duidelijk: zonder kuip wordt de V85 TT bepaald door de lijnen van de tank, de zijpanelen en het voorspatbord, evenals de gloednieuwe gebeeldhouwde 90 ° V-twinmotor natuurlijk.

Zoals gebruikelijk bij Moto Guzzi, wordt de V85 TT aangedreven door een luchtgekoelde 90 graden transversale V-Twin-motor, die 79,1 pk produceert en via een cardanas aan het achterwiel wordt geleverd. Met de zwarte cilinderkoppen die onder de 23-liter tank uitsteken, is dit de ideale configuratie voor de retro-sfeer.

De motor zelf is een versie van het bestaande V9-platform voor meer koppel en vermogen, dankzij de ontwikkeling van de bovenkant. Het resultaat is daardoor dat de motor 90% van zijn koppel produceert bij 3750 tpm en het vermogen om te toeren tot 8000 tpm.

 

De Euro5-vriendelijke blok is beperkt tot A2-compatibel en schommelt van links naar rechts onder je met een zacht gezoem, wat zorgt voor een diepe roffel bij harde acceleratie en een boxer-twin GS-achtige geluid.

Moto Guzzi V85 TT
Call Now ButtonBel de Motorzaak